Start 2 Run & Loop Je Fit

  • Data:  07/03, 14/03, 21/03, 28/03, 04/04, 11/04, 18/04, 25/04, 02/05 en 16/05.
  • Tijdstip: van 20.00 tot 21.00 uur
  • Deelnameprijs: € 30
  • Voor beginners: 5km in 10 beurten, 11e beurt is een test (23 mei 2024)
  • Voor gevorderden: sessies voor 10 of 15 km

Er is aparte begeleiding voorzien voor beginners en gevorderden. De trainingssessies vinden telkens plaats in het Sport Vlaanderen-Sportcentrum Julien Saelens, Nijverheidsstraat 112 te Assebroek. We kunnen er oefenen op de kunststofpiste met verlichting en ook gebruik maken van kleedkamers en douches. Er is professionele begeleiding voorzien van gediplomeerde trainers. Diploma voor iedere deelnemer.

Afspraak dus iedere donderdagavond aan het secretariaat onder de tribune aan de atletiekpiste. Je kan ook naar de parking achteraan via de ingang aan de Matmeers.

Info : info@olympicbrugge.be of telefonisch 0486/46.23.35 (Georges Vanparys, recreatiesportverantwoordelijke Olympic Brugge )

   

Start 2 Athletics: Kennismaking met atletiek voor volwassenen

  • Data: Elke maandagavond

  • Tijdstip: maandagavond van 19.00 tot 20.30 uur

  • Deelnameprijs:  € 75 voor een gans jaar wekelijks op maandagavond

Gediplomeerde trainers laten je kennis maken met de verschillende disciplines in de atletieksport. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de algemene lichaamsbeheersing. Iedere training besteden we heel wat aandacht aan rompstabiliteit (core stability) en blessure preventie. De resterende tijd nemen we telkens een andere discipline in de atletieksport onder de loep.

Iedereen is welkom, geen voorkennis of basis vereist. Heb jij kinderen die ook atletiek doen, dan is dit de ideale manier om ook eens kennis te maken met de sport, zodat je toch een woordje kan meepraten als je kinderen het hebben over het aanglijden, de boogspanning, je aanvals- of bijtrekbeen, skipping of hak-in-de-bil. We werken in een ontspannen sfeer, op recreatieve basis. Iedereen is dus welkom !!!

De trainingssessies vinden telkens plaats in het Sport Vlaanderen-Sportcentrum Julien Saelens, Nijverheidsstraat 112 te Assebroek (parking via Matmeers). We kunnen er oefenen op de kunststofpiste (met verlichting) en ook gebruik maken van kleedkamers en douches. Er is professionele begeleiding voorzien van gediplomeerde trainers.

Afspraak dus iedere maandagavond aan het secretariaat onder de tribune aan de atletiekpiste. Je kan ook naar de parking achteraan via de ingang aan de Matmeers.

Iedere deelnemer is uiteraard verzekerd tegen sportongevallen. Geniet van het recreatief sporten in groep met professionele trainingsbegeleiding.

Breng gerust een vriend(in) mee !!!

Info : info@olympicbrugge.be (of eventueel telefonisch 0475/74.17.58 Ludo Van de Sande, secretariaat Olympic Brugge vzw )

   
 

NIEUW !!! 
COMBINEER START 2 RUN MET START 2 ATHLETICS

Start 2 run op donderdagavond, start 2 athletics op maandagavond, met veel aandacht voor rompstabiliteit (= de basis voor blessurepreventie), maar wekelijks worden ook de basistechnieken van één atletiekdiscipline onder de loep genomen. Deze combinatie is dus ideaal voor mensen die met de atletieksport willen kennis maken. De inschrijving voor start 2 athletics geeft automatisch recht op deelname aan start 2 run (combinatieprijs = 75 €, lidmaatschap tot september 2023). Uiteraard is enkel inschrijven voor start 2 run ook nog steeds mogelijk.

Na de Start 2 Run sessie, krijgt iedere deelnemer de kans om zich als recreant aan te sluiten bij Olympic Brugge tot september 2024 aan het voordeeltarief van 45 €, daarmee blijf je verzekerd en kan je verder genieten van het blijven sporten in groep met trainingsbegeleiding.

Breng gerust een vriend(in) mee !!!

Info : info@olympicbrugge.be of telefonisch 0486/46.23.35 (Georges Vanparys, recreatiesportverantwoordelijke Olympic Brugge )